miércoles, 11 de diciembre de 2013

REMENAT DE “MORCILLA” AMB PEBROTS I FAVETES TENDRES

Qualsevol dia es bo per fer un sopar diferent i si l’acompanyes amb una mica de Cava fins i tot els Collies es posen contents.

Resulta un plat molt bo i fàcil de fer.








A la cuina ...





Ingredients:

“Morcilla” o botifarra negra de bona qualitat
3 pebrots del piquillo
300 gr de favetes tendres
4 ous
Oli d’oliva, sal i pebre

Preparació:

Treure la pell de la botifarra negra i tallar-la a trossets petits.
Tallar els pebrots a tires

Si les faves són fresques s’han de bullir una mica, han de quedar “al dente”. Si són congelades només cal posar-les al microones 5m.

Posar en una paella la botifarra amb molt poc oli doncs ella ja deixa anar prou greix. Tot seguit tirar-hi els pebrots . Deixar coure una mica amb foc baix fins que els dos ingredients estiguin integrats.

Posar-hi las faves i deixar coure una mica mes.

Mentre, trencar els ous en un bol i posar-hi sal i pebre al gust. Batre’ls poquet i al moment de servir tirar-los a la paella, remenar fins que l’ou hagi quallat una mica.

Posar en cada plat amb el motllo sense fons i al voltant un rajolí d’oli.