La meva neboda
Nuria em va recomanar aquesta pasta un dia que jo no sabia que fer per dinar. Va
ser una gran recomanació, es una boníssima recepta.
Suposo que el nom
li ve per l’opera Norma de Bellini encara que jo no recordo que mengin pasta en
cap moment de la representació.
A la foto en
Ferran enlluernant a la Perla, la Kimba
i l’Hayla mentre tocava una ària de Norma.
a la cuina...
Ingredients:
300 gr de
pasta : espirals, espagueti etc..
2 alls
½ kg de Tomàquets ratllats o un pot de tomàquet triturat o de tomàquet fregit de bona marca si es te molta pressa.
2 albergínies
Parmesà ratllat
6 Fulles d’alfàbrega fresca
Oli, sal, pebre i pebre vermell de La Vera.
2 alls
½ kg de Tomàquets ratllats o un pot de tomàquet triturat o de tomàquet fregit de bona marca si es te molta pressa.
2 albergínies
Parmesà ratllat
6 Fulles d’alfàbrega fresca
Oli, sal, pebre i pebre vermell de La Vera.
Preparació:
En una paella
posar una mica d’oli i els alls tallats petits, quan agafen color tirar-hi el
tomàquet i deixar que es confiti. Quan ja quasi està posar sal pebre i una mica
de pebre vermell dolç de La Vera. Reservar.
A part tallar
l’albergínia a daus i posar-los a daurar en un paella amb poc oli. Reservar.
Bullir la pasta
al dente i barrejar-la amb el tomàquet.
A sobre posar
l’albergínia i pel damunt l’alfàbrega i el parmesà ratllat.