miércoles, 20 de septiembre de 2017

OLIVADA DE PEBROTS DEL PIQUILLO

Cada vegada que preparo aquest aperitiu s'acaba el primer, la veritat és que queda bonissim i és molt original.
Es pot tenir fet del dia abans i a mi això m'encanta doncs així puc estar amb els amics i no a la cuina.
Recepta treta del blogg Gastronomia&cia. 

   La Bruixa buscant olives sota la neu

a la cuina...




Ingredients:

160 gr d’olives negres sense os si són de l’Aragó millor però llavors s’ha de treure el pinyol
100 gr de pebrots del piquillo
3 anxoves
1 gra d’all
1 culleradeta d’orenga
1 culleradeta de farigola
pebre negre
Oli d’oliva verge

Preparació:

Preparar les olives i posar-les en el pot de la batedora, afegir-hi els pebrots del piquillo ben escorreguts, l’all, les herbes i el pebre. Triturar afegint-hi una mica d’oli d’oliva fins que tingui la textura de paté.
Si s’ha de guardar a la nevera posar-lo en un pot cobert amb oli. De totes maneres no guardar-lo mes de 3 o 4 dies.

Molt bo com aperitiu amb unes torradetes però també pot servir per acompanyar un filet a la planxa. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario